2 Eylül 2009 Çarşamba

Suç Sadece Teknik Direktörün !


Denizlisor Başkanı Ali İpek için Denizlispor kadrosu mükemmel herhalde.. Fikstürdeki ilk dört maç Fenerbahçe, Galatasaray, Sivas ve Kayseri.. Bu dört maçtan minimum 9 puan istiyordu herhalde.. Çünkü geçmiş senelerde takımı hep Avrupa kupalarına katılma mücadelesi vermişti.. Fatura her zaman olduğu gibi gene teknik direktöre kesildi.. Bizim kulüp başkanlarının teknik adamlara hiçbir saygısı yok.. Teknik direktörlerde de hata var.. Örneğin şuanda Denizlispor'un başına hiç kimse geçmemeli, geçmek istememeli.. Erhan Altın'ın başına gelenlerin kendi başına geleceğini düşünmeli.. Paradan daha önemli şeylerin var olduğunu bilmeliler..
Denizlispor kaç senedir son haftalarda kurtuluyor.. Hala da ders almamış gözüküyorlar.. Bana göre Denizlispor küme düşerse bir daha Süper Lig'e beş sene gelemez.. O taraftar o takım potansiyeli yok.. Bakalım ligdeki ikinci kurban kim olacak?
(Ankaragücü iki hafta daha galip gelemezse Hikmet Karaman)
(Ankaraspor'da işi daha da zorlaşan Jurgen Röber)

3 yorum:

Adnan ENGİN dedi ki...

Tespit ve analiziniz çok güzel olmuş, teşekkürler. Gerçek bir tespiti ironik bir şekilde farklı olarak ele almışsınız. Ülkemizde maalesef özellikle yerli teknik direktörlerin durumu bu. Yabancılar hiç olmazsa başta anlaşmasını daha profesyonelce yaptıklarından onlar daha uzun kalabiliyor. Ya da ücretini söke söke alıyor.

Adsız dedi ki...

Hocam çok güzel bir analiz yapmışsınız. Sizi zevkle okuyoruz.

Adsız dedi ki...

Sporu (özellikle futbolu) sizin pencerenizden izlemek oldukça zevkli. Bondan sonra da izlemeye devam edeceğiz.