28 Eylül 2009 Pazartesi

İnciler #8

"Bazı zamanlar gürültü çıkaran bir komşunuz olur ve onunla yaşamak zorunda kalırsınız. Ses yapmasına rağmen bişey yapamazsınız. Fakat bugün gösterdiğimiz gibi bizim yapabileceğiniz şey; hayatınızı yaşamaya devam etmeniz, televizyonunuzu açıp sesi biraz daha fazla arttırmanız." Alex Ferguson Mancester City konusunda kapatmaktan yana değil. "Eşim bana şimdiye kadar favori futbolcusunun kim olduğunu söylemedi ama Beckham ile çektirdiğ iki fotoğrafı var." Fabio Capello Beckham'ı Güney Afrika'ya götürmemekten bu nedenle çekiniyor olabilir.
"Kendimi birinin evine girip, birçeyleri yürütüp çantasına atarak kaçmış bir soyguncu gibi hissediyorum." Blackpool menejeri Ian Holloway Nottingham'ı deplasmanda devirmeleri ile ilgili konuşuyor.
" O hayatımda gördüğüm en çirkin şey. Yüzüklerin Efendisi'ni ve tuhaf görünen insanların olduğu filmler izledim ama bir insan oğlu olarak beni şoke etti." David Haye rakibi "Doğunun Canavarı" lakaplı dev boksör Nikolay Valuev ile ilgili konuşuyor.
" Danny Murphy saha dışına geldiğinde elimi sıktı ve dedi ki: 'Umarım üst sıralarda kalırsınız.". Ben de neredeyse 'Umarım siz de kalırsınız.' dicektim ki dilimi ısırdım, boşverdim." Mick McCarthy takımı Wolves'in Murphy'nin Fulham'ını 2-1 lik skorla göndermelerinden sonra.
" Genç çocukları nereye kadar öveceğimden hiç emin değilim. Çünkü daha sonra onu Mecedes sürerken göreceksiniz ve üzerinde dizine kadar çoraplar, kulağında 4 küpe ve Walt Disney şapkası olacak." Norwich patronu Paul Lambert genç orta sahası Korey Smith ile ilgili konuşuyor.
" Belki doğum günüm için bir peynirli kek." Juan Martin Del Potro'nun Amrika Açık zaferinden kazandığı parayla ne alacağı üzrine sorulan soruya verdiği cevap.
" Peynirli kek. Kesinlikle. Yumurta ve domuz pastırması, İngiliz kahvaltısı, bunları çok seviyorum. Yumurta ve pastırma kahvaltıda harika oluyor." Chelsea patronu Carlo Ancelotti İngiltere'deki favorileri şeyleri üzerine. " Honduras'ta top kapma yeteneği üzerine Hendry Thomas'ı 'El Doctor' diye çağırıyorlar ama insanları hastaneye gönderdiği için değil. Bir şeyleri tedavi eden bir hekim gibidir o." Wigan teknik direktörü Roberto Martinez orta saha oyuncusu hakkında.


" En uzun değil ama atlayabiliyor." Alan Smith Tevez'in eşi olmayan kabiliyetini tarif ediyor.
" İlk yarıda oldukça tembeldik ama ikinci yarıda bir kazanan olacaktı." Nottingham Forest patronu Billy Davies 1-1 kaldıkları Ipswich maçından sonra konuşuyor.Haftanın Tezahüratları
" Hey Chelsea, Çocukları rahat bırak." Aston Villa taraftarlarından Chelsea'nin transfer cezasına gönderme.

" Bize sadece 5 sterline patladı." Morecambe Shrimps taraftarları 2-1 kazandıkları maç sonrası parası bol Notts County'e gönderme yapıyor.

Bir Anons
"Oxford United bugünkü muhteşem katılımdan dolayı taraftarlara teşekkür etmek ister. Bugünkü seyirci sayısı 5688... 5600'ü Oxford'lu." Oxford'un stad anonsçusu Eastbourne Borough taraftarlarının azlığı ile dalga geçiyor.

1 yorum:

t_okan dedi ki...

sanırım david rakibi konusunda haklı:D