3 Eylül 2009 Perşembe

Kasımpaşa ve Vural..

Kasımpaşa Besim Durmuş'la yollarını ayırdı. Saygı duyulacak bir karar. Fakat Kasımpaşa'nın başına büyük bir bela gelmiş.LigTv'nin geçtiği habere göre Yılmaz Vural.. Naptın Paşa sen ?? Hiç mi yöneticilik bilmezsin? Hiç mi taraftara saygın yok? Takım böle giderse haftalar öncesinden düşmesi garantilenecek; senin takıma yeni bir heyacan, başarıya aç yada kendini göstermeye çalışacak genç bir hoca getirmen gerekirken kurtarıcı olarak Yılmaz Vural'ı getiriyorsun.. Tam yorumculuğa ısındı derken Kocaeli'yi yaktı şimdi de Paşa'ya sardı. Bugüne kadar Yılmaz Vural hangi aldığı takımı Avrupa mücadelesi içine sokmuş, hangi takımda adam gibi istikrarı yakalamış? Ya da hangi taraftara küme düşme korkusundan uzak bir sezon yaşatmış? Soruyorum bunu yönetime !!

05-07 arasında Antalya'nın başında 2 sezon durmuştur. Bu bile büyük başarı sayılır. 05-06 Bursa'nın ardından 2. olarak Süper Lig'e çıkmışlar -ki bu kariyerindeki en parlak dönemdir- fakat hemen gelecek sezon tekrar Bank Asya'ya düşmüşlerdir. 2008'de de Manisa'nın başında çıktığı 7 maçta ; 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak o sene Manisa'ya Bank Asya kapısını aralayan isim olmuştur. Geçen sene de Kocaeli'yle gösterdiği harika performansı zaten hiç birimiz unutmadık.

Çok da yüklenmek istemem Vural'a.. 2000'den sonra baktığım da 99-00'de Bursa'yla 10. , 00-01' de Denizli'yle 11. , 04-05 Rize'yle 10. olarak düşme korkusundan son haftalarda kurtulmuş, Avrupa'ya yaklaşamadığı, yağa tuza ben dokunmam dediği 3 sezon var.

Belki de onun şansızlığı böyle takımları böyle anlarda alabilme cesaretini göstermesidir.
Her ne kadar taraflar daha anlaşmamış olsalar da anlaşma yakın gibi gözüküyor. Eğer anlaşma sağlanamaz yada asılsız bir haberse Paşa taraftarlarının sevinmesi gerekir.

Hiç yorum yok: