2 Eylül 2009 Çarşamba

İnciler 6#

" Penaltı biraz Old Traffordumsu oldu." Arsene Wenger'in Manu'ya verilen penaltı karşısındaki duyguları tarif edilemiyor. O da bir ifade bulmuş.

" Korkunç, görülmeye değer bir şeydi. Nereye gideceğimi bilemedim hem de sadece bir su şişesine tekme attığım gerekçesiyle. Kimseye bir kelime demedim. Ama iyi tekmeydi." Arsene Wenger hakem tarafından tribünlere gönderilmesi hakkında konuşuyor.
"Sadece biz ikimiz. Gün batımında büyük ihtimalle ikimiz çekişeceğiz." Ferguson Wenger ile olan ilişkisini anlatıyor.

" Apaçık ortada ki herkes Eylül'de arka arkaya 3 galibiyet ve şampiyonluğu bekledi." Rafa Benitez Liverpool'un kötü başlangıcına şaka ile yaklaşıyor.

"Crouch B planıdır; size farklı bi boyut verir. İşte bu yüzden onu istedim." Harry Redknapp Crouch'un Birmingham'a attığı kafa golü hakkında konuşuyor.

" Parayla ilgili değil." Sol Campbell Notts'a transferinin rekabet için olduğunu ısrarla belirtiyor.


" Her yerde mavi formalar görüyordum." Burnley'in kalecisi Brian 'The Beast' Jensen .

" John Terry 2. torbanın çekiminde gayet iyyidi." Chelsea yöneticisi Peter Kenyon Terry'nin kendilerine Real ve Inter'i çekmemesine değiniyor. " Babam benim arabamı kullanıyor ben de onun Astra'sını." Derby'li Miles Addison, teknik patronu kendisinin ehliyeti henüz edindikten sonra aldığı Range Rover'ı kullanamayacak kadar tecrübesiz olduğunu belirtince, bunu demiş.

" Bu durumda 10 adamla oynamak zor oldu." İngiltere bayan milli oyuncusu Lindsay Johnson, kaybettikleri Euro 2009 İtalya maçında takım arkadaşı Casey Stoney'in oyundan atılması hakkında konuşuyor.


" Oyuncular yakışıklı bir delikanlı grubu ve onlardan birinin kızınızla eve gelse mutlu olursunuz. Ama malesef onlar futbol oynuyorlar ve daha agresif olmalılar." Bristol City menajer'i Gary Johnson Carling Kupası'nda Carlisle mağlubiyetine değiniyor. Bu adam bir efsane.

"İngiliz biri olsa iyi olurdu çünkü yeterince yabancımız var. Mesela Andy Reid olabilir." Stoke taraftarı radyoda Sunderland'ın İrlandalı orta sahası ile ilgili konuşuyor.

" Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Ama sorun şu ki yollarda fazla durunca eziliyorsunuz." Coventry menajeri Chris Coleman klişeleri ile giderek edebileşiyor.
" Eğer bu maç da bu sezon oynadığım maçlar gibi sıkıcı geçerse 0-0 biter." Tony Cottee Newcastle-Huddersfield maçı öncesi Sky Sport'da konuşuyor. Maçı Newcastle 4-3 kazandı. " 2 Shea " Robbie Savage Manu-Birmingham maçında oyuna Birmingham'lı James O'Shea girip sahada iki tane O'Shea olunca espiri yapıyor. " Vücudnuzda bir metal varsa o mutlaka beynininzin arka tarafındadır." İngiliz rugby takımlarından Wasps'ın direktörü Tony Hanks Danny Ciprian'nin bileğindeki platinin beynine doğru kaymış gibi göründüğünü belirtiyor.

Haftanın İlginç Anonsları

" 15 numaralı Arnold............(uzun bi suskunluk) hadi Arnold'un girmemesini isteyelim."
Arsenal anonsçusu Portsmouth kadrosunu sayarken Arnold Mvuemba isminde takılıyor.

" 13 numara, Zurab Khizanishvili.......ağzında bir şekerle söylemeyi dene."
Gillingham v Blackburn maçında kadrolar sayılırken.

" Bugünkü seyirci sayısı, en azından maç başın başında, 8239'du."
Blackpool anonsçusu, Coventry taraftarlarının yarısının 3-0 geriye düştüklerinde stadı terketmeleri sonrası seyirci sayısını veriyor.

" Sheffield Wednesday için bi değişiklik, Çıkan oyuncu 23 numaralı, Jermaine Johnson. Giren oyuncu 6 numaralı, Tommy Mills................ eh sonunda." Plymouth anonsçusu Sheffield oyuncularının değişirken ağar davranmaları üzerine.

Hiç yorum yok: