8 Eylül 2009 Salı

Messi'yle Görüşme ya da 40 Milyon € !


Robinho'nun ara transfer döneminde Barcelona'ya transfer olacağı iddia ediliyordu günlerdir. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Robinho'nun söylemleri ise haberi destekler türden. ''Guardin''da yayınlanan haberde yaptığı açıklamalarda; ''Barcelona gibi bir kulübe hayır demek kolay olmaz. Onlar Avrupa şampiyonu. Ayrıca Barcelona harika bir kent ve İspanya'yı da çok seviyorum ve Xavi, Iniesta, Messi ve Ibrahımovic gibi futbolcularla yan yana oynamayı kim istemez '' demesi onun Barca'ya transfer olma dedikodularını güçlendirdi. Ayrıca kariyeri boyunca Barcelona gibi büyük bir kulüpte oynamak istediğini dile getirmesi Manchester City taraftarlarını üzeceği kadar Real Madrid taraftarını da sinirlendirmiştir. Real'e küçük bir taş var sanki bu cümlede.

Ancak bu transfer hikayesinin önünde oldukça ilginç engeller var. 17 milyon € teklif ettiğini yazmış As. City iki ilginç cevap vermiş. Ya 40 milyon € demiş Barca'ya ya da Messi'yle görüşmemize izin verirsiniz demiş. Biraz saçmalamışlar açıkcası. Nerden, nasıl Messi'ye ulaşırız diye bakıyorular. Azimlerini takdir etmek gerekir ama Messi'nin City'de olma ihtimali şu an için çok düşük görünüyor. Fakat Robinho'nun Barca'ya transferi gerçekleşebilir. Henry'nin de 32 yaşına gelmesi yavaş yavaş performansını düşürebilir. O bölge için ideal isimlerden biri Robinho. Gönül ister Arda gitsin.

Bakalım önümüzeki günler herşeyi gösterecek. Olası bir Robinho transferi Barca'ya yarar sağlayabilir ama City'nin çamur yapacağı çok açık..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

man city e bak arkadaş çokta lazım derdim ben olsam laporta nın yerinde

Adsız dedi ki...

man city e bak arkadaş çokta lazım derdim ben olsam laporta nın yerinde