11 Eylül 2009 Cuma

İnciler 7#

" Ha ha! Sven ile hiç konuşmadım bile." Beckham geleceğinin Notts County'de olmayacağını işaret ediyor.
"Baskı hissetmemek için uzay mekiği kullanmak lazım, o da imkansız." Hırvatistan teknik direktörü Slaven Bilic İngiltere maçına ilişkin hissttikleri baskı hakkında konuşuyor olmalı.
"Eğer teslim olmazsak bu maçtan en az bir puanla ayrılırız." Kuzey İrlanda defansından Jonny Evans Polonya maçı hakkında konuşuyor.
"Hoşçakalın, hoşçakalın ve tekrar hoşçakalın. Ne yapıyor olduğuma, neden bıraktığımla ilgili birsürü soru geliyor. Bilemicem ama bu soruyu bin kez cevaplaarım. İşte, google'a bakın o da aynı cevabı verecektir." Marat Safin tenisi bırakacağını söylediği için pişman olacak neredeyse.
"Burası ilk günlerde hayvanat bahçesi gibidir. sanki milyonlarca insan etrafta koşuyor, anneler, babalar, çocuklar, büyükanneler ve bir çok insan daha. Bu da çok sinir bozucu." Safin'in Flushing Meadows ile ilgili ok anısı var.
"Nasıl oluyor da hem tenis hakkında bildirip hem de onu bilmiyorsun?" Andy Murray muhabirin Fred Perry'nin (1909 ila 1995 arasinda yasamis, 3 kez Wimbledon kazanmış daha sonra adını bir spor ürünü markasına vermiş tenisçi) kim olduğunu sorduğunda, ona şu soru ile cevap veriyor.
" Fantezi futbol ligi oyunumuzda birşeyler dönüyor. Bunun adı, avantaj elde etmek için başkalarının oyuncularını kopya etmek anlamına gelen 'Rosslaşmak'." Bu arada Andy Murray!ın aklında daha önemli şeyler var gibi - en iyi arkadaşı Ross Hutchins'in Murray'in oyuncularını kopya çekmesi gibi.

"Aslında bu olan bitenin adı 'Andyleşmek'. Bu benim bilgisayarımı odasına götürüp takımımı kopya etmek demek. Ve bu sebepten neredeyse aynı takımla 2 puan gerimde." Ama Hutchins onu takmıyor. İkili hobilerine de oldukça zaman ayırıyorlar.
" Lig başında büyük bir merkeze alışverişe gittik, ama paramız istediğimiz oyuncuları almaya yetmedi. Sainsbury'de bir mağazaya gidip fileto biftek istesen ve paran yetmese, başka şey bakarsın. Ve biz de ön sırada yağlı, kemikli bir et gürüp aldık; tadı güzel geldi." Menejer Martin Allen, Cheltenham'ın yeniden 36 yaşındaki Julian Alsop ile imzalaması hakkında konuşuyor.
"Eğer o gün Belfast'ta dalgıç polis olsaydı, o stadı kelepçelerle terk edebilirdi." Eski futbolcu Andy Townsend Slovenyalı oyuncunun Kuzey İrlandalı oyuncuya dalmasını ironik bir şekilde yorumluyor. Belki de FIFA maçlar için dalgıç polisler istemeli.

Jeff Stelling: "John, insanların böyle bir maçı terketmelerine inanamıyorum..."
John Salako: "Maç bitti ki, Jeff." Banker Skysports'ta MK Dons-Huddersfield maçı bittikten sonra konuşuyor.

"Coventry'den Sammy Clingan penaltıyı arka direkten farklı şekilde dışarı attı." 5LIVE yorumcusu demiş. Penaltı atışında arka direk var mı diye sormak gerek burda?

İki Tezahürat
"Tun-cay, cay - Huth, Huth, Abdoulaye!" Stoke taraftarları iki yeni transfer ve kaptanları için Kajagoogoo'nun Too Shy şarkısının melodisinde tezahürat yapıyorlar.

" Kimdir Thierry? Bizde var Karl Henry. Fransız değildir, Wolverhamptonlu'dur o." Wolves fanları orta sahaları için.
Bir Anons
"Güneş sizi kandırmasın, 20 dakikaya kar yağar." Oldham'lı stad anonsundan Hartepool taraftarları Boundry Park'ta karşılanıyor.

Hiç yorum yok: