9 Eylül 2009 Çarşamba

İhsan Bayülken


Avrupa Şampiyonası bizim için güzel başladı. Bu güzellikleri yaratan faktörlerden birisi de maçları Ntv'nin vermesi. Ülkemizin en kaliteli spor yorumcularının bir arada bulunduğu Ntv ailesi bu turnuvanın da hakkını fazlasıyla veriyor.

Dün gece oynanan Litvanya maçını anlatan Murat Murathanoğlu ve bu gece ki Bulgaristan maçını anlatan Osman Sakallıoğlu'nun yanlarındaki isim İhsan Bayülken yaptığı kaliteli yorumlarla maçların seyir zevkini bir hayli arttırdı. Oyun içinde belirttiği hamlelerin hemen ardından gerçekleşmesi kendisinin ne kadar iyi bir basketbol adamı olduğunu gösteriyor. Çift oyun kurucuyla oynamamız gerektiğini söylediğinden hemen sonra çift oyun kurucuya dönmemiz, Ersan 4 numaraya geçmeli dediği anlarda bunun da gerçekleşmesi yaptığı tespitlerin ne kadar doğru olduğunu gösteren örneklerden sadece birkaç tanesi. Turnuva boyunca onun yorumlarıyla maçlarımızı izlemek gerçekten güzel olacak. Ntv'nin de aldığı işi en iyi şekilde yapması gerçekten takdir edilecek cinsten..

1 yorum:

muzorta dedi ki...

maçtan sonra saatlerce süren yorumlar, değerlendirmeler de cabası ... çok kaliteli gerçekten... Uefa kupası finalini verip de kupa törenine reklamı tercih eden bazı kanallarımıza örnek teşkil etse keşke...spor yayını yapmalarını istemiyoruz o kanalların...