2 Eylül 2009 Çarşamba

Gökçek'lerin Futbol Vaatleri

Geçen sezon Gençlerbirliği-Hacettepe vardı.. Bu sene de Ankaragücü-Ankaraspor oldu.. Tam ligimizde birbiriyle bağlantılı takımlar kalmamış derken böyle bir durum çıktı karşımıza..
Ediz,Mehmet Çakır, Risp, Muhammed Hanifi ve yıllardır Ankaraspor forması giyen Hürriyet.. Hepsi Ankaragücü'ne geçti.. Ankaragücü bunlarla yetinmedi.. Volkan Arslan ve Ariel Broggi'yi kadrosuna kattı.. 100.yıl'da belli ki birşeyler yolunda gitmedi ki böyle birşeye başvurdular.. Başkan Ahmet Gökçek oldu.. Bir günde kulübe üye olup başkan seçildi.. Bu olay hakkında hemen soruşturma açıldı.. Gökçek de soruşturmanın bu birleşmeden ve Ankaragücü'nün büyümesinden korkulduğu için başlatıldığını söylemiş.. Ne kadar gerçekçi olmayan bir ifade..

Yönetim şuanda Ankaragücü taraftarının gözünü boyuyor.. Verilen şampiyonluk sözleri taraftarın beklentilerini haliyle arttırıyor.. Ankaragücü camiası şunu bilmeli ki Ankaraspor geçen sene şampiyon olmadı.. Geçen yıl Ankaraspor'da 5 futbolcu ilk on birin vazgeçilmez isimlerindendi.. Sonuç ne oldu.. Ankaraspor ligin ikinci yarısında sadece 8 puan alabildi.. İlk yarıda topladığı 33 puan onları ligde tuttu..

Bizim anlatmak istediğimiz şu.. Taraftarları gerçekdışı beklentilere sokmak doğru değil.. Elinde yeterli kadro yok.. Kayserispor, Bursaspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor gibi takımların bile kadrosu şuan Ankaragücü'nden daha iyi.. Gereksiz Türkiye Kupası vaatleri, Avrupa Ligi'ne katılma söylemleri taraftarı kandırmaktan başka birşey değil.. Önümüzdeki hafta alınacak birkaç kötü sonuç sonrası taraftarlar ve yönetim ters düşecek.. Bugün mutlu gibi gözüken Ankaragücü taraftarları yarın bu futbolcularla mı bu iş olacak demeye başlayacak.. Umarız Ankaraspor'un kaderi de Hacettepe olur.. Seneye Bank Asya'da görmek dileğiyle..

Hiç yorum yok: