23 Aralık 2009 Çarşamba

Çok Bilmiş !


Manisaspor - Beşiktaş maçı Trt ekranlarındaydı. Yorumcu da her zamanki gibi Ömer Üründül'dü. Üründül maç boyunca bir konuya parmak bastı. Manisaspor evinde öne geçiyor daha sonra rakibine boş alanlar verip maçı galip tamamlayamıyor cinsinden bir sürü laf söyledi. Şimdi söyleyeceğim şey belki garip gelebilir ama Manisaspor'un en ciddi sorunu öne geçememek. Evinde öne geçtiği iki maç var bu iki maçı da kazandı Manisaspor. İç sahada kaybettiği dört maç var. O dört maçın üçünde golü yok Manisaspor'un. Beraberlik sayısı iki evinde. Biri Denizli ile 0-0. Biri de Beşiktaş ile 1-1. O maçta da Beşiktaş öne geçti. Yani Ömer Üründül bu istatistiği bilmeli demiyorum. Fakat çok bilmişlik uğruna böyle sallayanlar çok. Biraz araştır, biraz takip et sonra konuş.

2 yorum:

ozhi dedi ki...

zaten kulak asmamisdim o dediklerine anca laf demisdim dedigin gibi biraz arasitirp konusmayi yada yarinki yazisinda yazmayi tercih etse belki söyledikleri söz mertebesinde olabilir

Muptela_38 dedi ki...

Konuşayımda ne söylersem söyleyeyim edası.

herkes söylenen sözün ardındaki istatistiği araştırıyor değil.. aa negüzel bir tespit diyende çok olmuştur tv başındaki izleyicilerdende :)