16 Ağustos 2009 Pazar

Trabzonspor ve Forvet Hattı

Futbol böyle bir oyundur.. Geçen hafta Sivas'ı iyi oyun sonucu devirmişti Trabzonspor.. Bu hafta herkes Diyarbakır'ı farklı geçeceklerini düşünüyordu.. Ama kimse şunu düşünememişti.. Ceyhun mu ya da Colman mı çıkıp üç gol atacaktı farkı getirmek için.. Bazen iyi oynamak yetmez galibiyete ulaşmaya.. Takımının forvetinin sahneye çıkması lazım iyi oyunu sonuca dönüştürmek adına.. Dün akşam da Umut Bulut tek forvetti.. Tabi Gökhan Ünal'ın sakatlığı Trabzonspor yönetiminin suçu değil ama yeni sezona iki forvetle girmeleri Trabzonspor yönetiminin suçu..



Hazırlık maçlarında Gökhan ve Umut'un attığı gol sayısı sadece 1.. Atılan golde en zayıf takımla oynanan hazırlık maçında Umut'un kaydettiği gol.. Sezona şampiyonluk hedefiyle giren bir takım için 2 forvet çok az.. Ve bu forvetlerden biri olan Umut da yetersiz şampiyonluğa ulaşmak isteyen bir takım için.. Yönetim transfer için elini çabuk tutmalı.. Yoksa Trabzonspor'un işi zor.. Kapanan takımlara karşı yan toplardan başka bir çareleri olmaz.. Ya da Gökhan ve Umut ikilisi geçen seneki gibi takımı bi yere kadar götürür sonrası gelmez..

Bir parantez de Trabzonspor taraftarına.. Fatih Tekke diye bağırıyorlardı dün akşam.. Trabzonspor'a gelmek istemeyen Fatih idi.. Bunu bile bile Fatih Tekke diye bağırmaları bana saçma geldi...

Hiç yorum yok: