29 Ağustos 2009 Cumartesi

İnciler 5#

"Dünya kupası şimdi bin mil kadar uzak görünüyor."Darren Fletcher 2010 Güney Afrika için konuşuyor. 6 bin mil olmasın.

"Size onun Berlin'deki oda arkadaşlarının numaralarını verebilirim. Onlar onu duş alırken çok görmüşlerdir ve saklayacak hiç bir şeyi yoktur onun." 800 m finalini kazanan ve hakkında cinsiyet tartışmaları çıkartılan Caster Semenya'nın antrenörü Michael Seme Güney Afrika basınına konuşuyor.

"Modric iyi oynadı.Keane, Defoe ve Palacios iyiydiler. Bireysel şekilde isim seçmek istemem tabi." Harry Redknapp biraz geç kalmış.
"Arsene Wenger'de bi makinalı var, Tony Mowbray'de ise su tabancası." Gordon Strachan Arsenal ve Celtic arasındaki kaynak farkını ortaya koyuyor.

"Müdahelede birşey yok, ayakkabısı çözülmüş olmalı." İrlanda TV3 kanalında yorumcu Mark Lawrenson, Arsenal-Celtic maçında Van Persie'nin yerde kalıp kıvrandığı pozisyon sırasında yorumunu belirtiyor.
"İngiliz futbolcular her milli maçtan sonra (get cap=milli olmak) kep alıyorlar. Bu yüzden çok büüyk evleri var, bu kadar kepi koyacak bir yere ihtiyaçları var." İngilizlerin eski criket oyuncusu David 'Bumble' Lloyd futbolda milli olmak ile ve crikette milli olmanın farkından bahsediyor.

"City çok iyi işler yapıyor ve sağlam oyuncular aldı.United'da Alex Ferguson'un neden endişelendiğini anlayabiliyorum." Rafa Benitez zeka oyunlarına baya sarmış. Liverpool Aston Villa'ya yenilmeden önce.

Hiç yorum yok: