21 Ağustos 2009 Cuma

İnciler 4 #

" Sakinleşebileceğimi hiç sanmıyorum. Korkarım ben buyum.Bir gün kalpten gideceğim." Aşırı heyecanlı teknik adam Martin O'Neill ölümüne futbolun sebep olacağını belirtiyor Chelsea maçında taç çizgisindeki hareketlerinden sonra. "Güzel bi reaksiyon. Oyuncuların sadece yürümesinden nefret ediyorum." Jose Mourinho, Arjen Robben'in Aston Villa maçında oyundan alınmasından sonra hızlıca soyunma odasına gitmesi hakkında konuşuyor.
"Beenie ile birlikte West Ham'a karşı harika oynadık. Bu başarı bizim akademik sistemimiz ile ya da kızımın akademik sistemi ile geldi ve Bennie Everton'a geldi ve bize bu sonucu hediye etti." İngiltere 21 yaş altı Milli Takım teknik direktörü Stuart Pearce kızının şanslı oyuncak atının takımı üzerinde süregelen etkisinden bahsediyor.

"Oyuncularımın cuma gecesi ne yediklerini gözlemledim. Vindaloo(bir çeşit etli,hint yemeği) ya da kebap yemiş olsalar hiç iyi olmazdı." Charlton patronu Iain Dowie, galiba burası yanıldığı nokta. "Yeni saç kesimi onun için iyi ama dürüst omak gerekirse çirkin göründüğünden memnunum. Eğer saçı güzelse, o zaman orta sahada daha iyi görünüyor demek." Sheffield United patronu Neill Warnock, Phil Jagielka'nın süper saç kesiminin onun Middlesborough'u yıkan 35 yardlık şutuna ilham verdiğine inanıyor."Galler'de pırasa ve patates çorbası ile büyütülmüştük." Bolton'lu Gary Speed, kendisi ve Ryan Giggs'in neden hala Premier Lig'de oynadıklarının sebebini söylüyor."Cristiano çok zeki ve durumu anlıyor. Wayne'in ise sadece oyunlara ihtiyacı var." Sir Alex Ferguson Ronaldo ve Rooney arasındaki farkı belirtiyor."En önemlisi 3 puan almamızdı." Aston Villa'lı Gabriel Agbonlahor maçı kazandıktan sonra konuşuyor. Bir Carling Cup maçından sonra!!!"Şimdi gözünüzü bundan ayırmayın." Radyo 5'te Bolton-Portsmouth maçını canlı anlatan John Motson."Taraflar arasındak tek gerçek fark onların bizden daha çok gol atmasıydı." Gretna'nın menajeri Stuart Rome, Derry City'ye 5-2 lik skorla kaybettikten sonra."Hangi menajere sorsanız 1 kazanıp 2 yenilmeyi 3 beraberliğe tercih eder çünkü daha fazla puan alıyorsun." Gerçekten mi? Sir Les Ferdinand BBC Score programında."Thomas Gravesen elini kırdığını düşünüyor ama ben de ona dedim ki; sen futbolu elinle değil ayağınla oynuyorsun." Eski Celtic menajeri Gordon Strachan.Ve Haftanın Tezahüratı, Drogba'nın hat-trick'inden sonra Chelsea taraftarlarından geliyor:
"Who let the Drogs out?! Wuff Wuff Wuff Wuff."

Hiç yorum yok: