18 Ekim 2009 Pazar

Çanakkkale Dardanelspor - Rize

Gene evimizde zor bir maç. Takımda Özgür ve Selçuk Bice'nin oynaması zor. Özellikle Özgür'ün oynamaması sevindirici. Devre arasına kadar alacağımız kadar çok puan almalıyız. Umarım forvette Mendy başlar Koray'ın yanında. D Spor naklen yayınlıyor. Daha önce yayınladıkları 4 maçımızda 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldık. Beraberliksiz Dardanel ve namağlup Rizespor'un karşılacağı maçın saati 19:00. İki istatistikten birinin bozulmasını dilerim. 3 puan istiyoruz 1 puan da fena değil yeter ki yenilmeyelim.

4 yorum:

Sinan Yılmaz dedi ki...

Özgür oynamaması neden sevindirici yahu?

L'imperatore dedi ki...

neden mi çünkü kendisi sözde ön libero fakat ne kafa toplarında etkilidir ne de pas alış verişinde ne de pres yapmasında. takımın kesinlikle en zayıf halkası. çanakkale atak yaparken defansta defans yaparken de ileridedir özgür. yeterince açıklayıcı olmuştur umarım :)

Sinan Yılmaz dedi ki...

Ben Özgür'ü 2 sene izledim. Özgür İleri'den bahsediyoruz değil mi?
Geçen sene izlediğim Özgür takımın en iyi 3 oyuncusundan biriydi.
1 - Koray
2 - Özgür
3 - Selçuk'tu benim gözümde.

Sen geçen sene izlemişmiydin?
Geçen sene de böyle mi düşünüyordun. Yoksa bu sene mi böyle oldu?

L'imperatore dedi ki...

sadece ben değil bak aşağıda bir arkadaş da bundan bahsetmiş bence çok kötü bir futbolcu hava topu alamaz pas veremez ama sürekli ilk onbir oynar. bence hep kötüydü. onun iyi görünmesini sağlayan hep Murat özavcı ve selçuk bice ikilisiydi.