4 Ekim 2009 Pazar

Çanakkale-Karşıyaka / Maç Öncesi

Bank Asya'ya uyum falan derken 7.hafta geldi çattı. Sert oynayamayan bir takımımız var. Genç oyuncuların daha agresif olması beklenir her zaman ama bu Çanakkale'de olmuyor. Transfer edilen futbolcular da genç olunca geçen sene ilk onbir oynayan oyuncular kendilerini biraz rahat hissetti. Ve durum bu hale geldi. Rehavet diyebiliriz buna. Ordu maçında ikinci yarı istekli oynadık aynı şekilde Karabük deplasmanında da. Birinde kazandık birinde kaybettik. Türkiye Kupası'ndaki Adanaspor maçını konuşmaya gerek yok. İki günde iki maç ve ikisi de deplasman. Türkiye'de ilk defa görülen şey.

Karşıyaka'da da durumlar pek iyi sayılmaz. Onların da bizim gibi bir ortası yok. Ya kazanıyorlar ya kaybediyorlar. Hem de onların beklentisi bizden daha büyük. Duyumlara göre Çanakkale'de herkes bu maçı bekliyormuş. Maça ilginin çok olacağı söyleniyor. Karşıyaka favori falan değil bu maçta. İki takım da vasat. Çanakkale ilk yarı sonuna kadar puanları birer birer almalı en azından. İkinci yarıya takviyeli girmeliyiz. Düşeceğimizi sanmıyorum gene de. İyi bir futbol izlemek istiyorum yarın akşam takımımızdan. Umutlanmak istiyoruz gene. Çanakkale'nin yeri daha üst sıralar.

1 yorum:

Adnan ENGİN dedi ki...

Maçları 1-0 kaybetmek bir takım için zor bir durum. Çıkarılacak dersler var böyle sonuçlardan. Umarız teknik ekip gerekli önlemleri gecikmeden alır.