19 Ekim 2009 Pazartesi

Fevzi Tuncay ve Serkan Kırıntılı

Bu hafta Espinoza'yı göremedim Diyarbakırspor kalesinde. Geç döndüğünden kaleyi Fevzi'ye devretmiş Ziya Doğan. Görmeyeli çok olmuştu onu. Keşke iyi dönseydi ama olmadı. Hatalı gollerle döndü. Kendisi için üzüldüm. Genç yaşta Beşiktaş'ın kalesini almıştı ama koruyamadı yerini. Bir hatalı iki hatalı gol derken kendisini dipte gördü. Toparlanamadı bir daha. Milli takıma bile seçilmişti genç yaşta Beşiktaş'taki performansıyla. Serkan Kırıntılı'da da bunu görüyorum. İyi bir kaleci geliyor dediler ikimci bir Rüştü dediler. Ama artık izlediğim hatalı gol sayısı oldukça fazla. Kendisini toparlayamıyor bir türlü. Milli Takıma seçilmişti o da bir dönemki performansıyla. Bence birşeyler yapıp toparlamalı. Yoksa Senecky hala boşta. Ankaragücü bir tek onu almadı zaten Ankaraspor'dan. O da gelirse zaten düşüşün ilk adımı başlar. Sonra karşımıza ikinci bir Fevzi Tuncay vakası çıkar. Umarım çıkmaz.

1 yorum:

celine dedi ki...

düşüş başlayalı çok olmuştu zaten sadece hızı arttı o düşüşün , adanaspor'dan transfer ettiğimiz serkan neyse bugünkü serkan da odur.arpa boyu yol katedemedi beyefendi.hala aynı kontrolsüz refleksler , hala aynı yan top zaafları vs. vs.

kendi kendini harcamıştır serkan kırıntılı , haftaiçi idmandan sonra bahçeli 7. caddede gezip gece yarılarına kadar barlarda sürtmek yerine 2 antrenman fazla yapsın odak becerilerini geliştirsin diyeceğim ama...
sezon başı da zihinsel olarak iyice dibe vurdu artık..

29'undan sonra coşan korkmaz bülent hesabı tekrar toparlar mı bilinmez ama kendisini sayısız kez canlı olarak izlemiş bir adam olarak ''bu adamdan süper lig kalecisi olmaz'' diyebilirm rahatlıkla.