9 Ekim 2009 Cuma

İnciler #9

“Oyunun ilerlemesi fit hakemlerle olur. O değildi. Yurdışındaki hakemlere bakın; kasapların köpekleri gibi. Bir oyucuya kart çıkarması 30 saniye sürüyordu. Dinlenmeye ihtiyacı vardı. Çok komikti.” Manu Sunderland karşısında puan kaybedince Fergie hakem Alan Wiley’in zinde olmadığını iddia ediyor.BBC muhabiri: “ İnsanlar benden size sürekli sormamı istiyorlar – kalacak mısınız?
Roy Keane: “ Bu soruya cevap vermek istemiyorum.”
BBC Muhabiri: “ O zaman bunu evet anlamına çekebir miyiz?
Roy Keane: “ Nereye istiyorsan çek.”
Keano’nun 3-1’lik Ipswich mağlubiyeti sonrası BBC muhabiri ile röportajı.“ Lames Bond filminden Jaws’a otelimizde rastladık. Filmdeki gibi gerçek hayatta da korkunç görünüyordu. Beraber foto çektirdik ve bizi boğuyormuş gibi yaptı. Ellerine bakarsak iyi bir kaleci olurdu.”
Bristol City’nin kalecisi Dean Gerken Newcastle’da bir hotelde beklenmeyen bir misafirle karşılaştıklarından bahsediyor.

“Herşey zaferden ibaret değil. İnsan olarak kendim 5 yılda futbolcuolarak çok zafer kazanmışımdır. Ne demek istediğimi anlıyosunuzdur.” Robin van Persie Arsenal’in 4 sezonluk kariyeri sorulduğunda insai tarafını açıklıyor.
“ Tam bir cinayetti. Para verip izlemeye gelenlerden özür diliyorum.” Falkirk patronu Eddie May Klimarnock ile golsüz biten maçlarını değerlendiriyor.

“ Galiba burnuna bir sinek indiğini hissetti.” Kevin Kuranyi Kevin Grosskreuts’un kendisine dirsek attığ iddialarının üzerine takım arkadaşı Manuel Neuer’i savunuyor.
“ Deri pantolonum hazır ve tam bir parti hayvanıyım ki dört gözle katılmayı bekliyordum ben de.” Bayern menejeri Louis van Gaal Oktoberfest’i ziyeret etmemesine bir sebep gösteriyor.

“ Clingan’ın 20 yard tan gelen süper frikik. Bu dünyanın dışından olmalı.” Jeff Stelling Coventry’li Sammy Cligan’ın frikik golünü yorumluyor bir programda.
“Bugün onların en iyi saha dışı oyuncusu kaleciydi.” Doncaster menejeri Sean O’Driscoll Swansea ile golsüz berabere biten maçlarından sonra.

“ Burada harika bir atmosfer var, her zaman tutkulu kalabalıklar var Fransa’da.” Chris Waddle Fiorentina-Liverpool maçından sonra ülkelerini karıştırmış olacak.

“ Şey, gol atmayı durduramıyor.” Ken Bates, Lucianno Becchio’s un kızını doğması ile ilgili gaf yapmış gibi.
“Hadi canım artık bağla şu adamı. Yüzükler de şimdi ucuz hem.” Sir Alex Ferguson Jonny Evans’ın kız arkadaşına çiftin artık evlenmeleri için baskı yapıyor.
“ İki dakikadan beri tam olarak direktörlüğün başındayım.” Roy Keane Ipswich-Newcastle maçından önce konuşuyor. Jamie Redknapp ile çok fazla zaman geçirdi zaten.

“ Tim Cahill’den bunu beklemek zorundasınız. Kendisi tamamen beklenmeyeni yapma yeteneğine sahip de.” The Quay radyosunda devre arasında Pompey’in Everton’a 1-0 lık skorla mağlup durumunda olmasına değiniyor.

“ Man United size karşı 3 ya da 4 şans bulur ama bunlardan 3,4 hatta 5’ini bile golle sonuçlandırabilir.” Clark Carlisle’den bir söz.

Hiç yorum yok: