9 Ekim 2009 Cuma

Kim Kime Faydalı Olur ?


Ankaraspor'un oyuncuları boşta kaldı bildiğiniz gibi. Ve futbolculara ek transfer süresi tanındı. Ankaraspor'un elde kalan oyuncularının hangi takıma faydalı olabileceğini yorumlayayım dedim..

Senecky : Sezon başı olsa, Murat Şahin'in sakatlığı dolayısıyla Antep'e lazım derdim ama Mahmut iyi performans gösterdi şu ana kadar. Kasımpaşa ve Denizli'nin genel sorunu takım. Ama Kasımpaşa için iyi bir tercih olabilir.
Baki Mercimek : Dört büyükler ve Bursaspor hariç bence her takım için iyi bir alternatif olabilir. Tecrübesi de var.
Ömer Aysan : Özellikle bek sıkıntısı yaşayan iki takım var. Denizlispor ve Gaziantepspor. İkisi için de yararlı olabilir.
Özgür Çek : Fenerbahçe'ye geri dönüleceği konuşuluyor. Böyle birşey olursa Fenerbahçe Özer transferinden karlı çıkmış olacak. Carlos'un yolcu olduğu düşünülürse Fenerbahçe için hayırlı olur.
Aydın Karabulut : Trabzonspor için ideal bir isim bence.
Roguy Meye : Birçok takımda forvet oyuncusu fazla. Belki de yolu Bank Asya olabilir.
Bilal Kısa : Eskişehirspor ve Belediye'ye yararı çok olur diye düşünüyorum.
Murat Tosun : Manisaspor'da rahatlıkla ilk onbir başlayabilir. Ergin Keleş'ten bence daha iyi.Trabzonspor için de düşünülebilir.
Bülent Bölükbaşı : İlerlemişİtalik yaşı nedeniyle bence yeri Bank Asya.
İlhan Parlak : Fenerbahçe'ye geri döneceği konuşuluyor.
Neca : Nurullah Sağlam yaratıcı bir oyuncuya sahip değiliz demişti. Denizlispor için iyi bir transfer olabilir.
Adem Koçak : Antalyaspor, Kasımpaşa gibi takımlarda ilk onbir oynayacak bir futbolcu. Eskişehir'in bence orta sahası fazla alternatifli değil. Alternatif olabilir.
Brabec, Tita ve Theo : Bence bu futbolcuların Türkiye'de devam etmeleri zor. Çoğu takımın yabancı oyuncusu fazla.
Röber : Ankaragücü iki haftadır kazanmasaydı yeri Ankaragücü olacaktı. Önümüzdeki iki hafta teknik direktörlük yapacağı ülkeyi belli edecektir.

3 yorum:

Adnan ENGİN dedi ki...

İşte özgün bir çalışma daha...
Spor gazetelerinde bile böyle bir çalışmaya henüz rastlamadım. Emeğinize teşekkürler. Sizi zevkle izlemeye devam edeceğiz.

felix mourinho dedi ki...

2-3 gündür blog'da taslaklarım da duruyordu böyle bir yazı, bir türlü tamamlayamamıştım ama güzel oldu görmek.

Senecky'i Antep'in bırakmayacağını düşünüyorum akıllarında varsa. Çünkü Mahmut iyi de olsa, Antep kalesinin daha iyi olması, Antep için daha büyük avantaj.

Bilal Kısa ve Murat Tosun'da Ankaraspor'un önemli 2 ismi. Es-Es veya Belediye bu ikili için çalışacaktır. Bursaspor'da devreye girer mi bilemem ama Ertuğrul hoca bu ikiliden herhangi birini çok efektif kullanabilir.

Aydın ise bence Trabzon'dan uzak. Gabric, Yattara, Alanzinho, Barış varken şartları zorlamazlar. Aydın'a ihtiyaç duyan çok takım olur. Belediye alırsa çok iyi olabilir.

Bülent'in de ya Kasımpaşa ya da Denizli semalarına açılacağını düşünüyorum.

Ömer Aysan'da Antep'in ilgi alanında olabilir.

İlhan Parlak'ta bir çok takım için faydalı olabilir. 4 büyükler dışında tabi. Kasımpaşa yakalamak isteyecektir. Antep'te Beto yanına alternatif arayabilir.

Ömer Aysan'ı Ankaragücü'ne yollarlar hemen. Aslında bir çok ismin Ankaragücü'ne gitmesi şaşırtmasın kimseyi.

Baki ise tekrar Beşiktaş'a bile dönebilir yani Demirören varken. Şaşırmam :) Ertuğrul Sağlam'da dikkatle izliyordur bence Baki'yi.

felix mourinho dedi ki...

ek; Bülent Uygun devam etseydi, buradan 1-2 isimi kaçırmazdı. Belki Sivas için daha önceden böyle bir çalışma yapmış olabilir.