26 Ekim 2009 Pazartesi

Hacettepe Maçı Ankara'da Oynansın


Geçen hafta galibiyeti haketmişti Çanakkale. Bu hafta da istediğimiz oldu. Ama gene deplasmanda alındı galibiyet. Galibiyetin deplasmanı içerisi olmaz fakat 18 Mart Stadı'na gelenler de galibiyet izlemek istiyor. Kocaeli maçında gene etkili bir oyun varmış okuduğum yazılara göre. Koray Kurt etkili olmuş her deplasman maçında olduğu gibi. Goller iki solak İsmail ve Sakıp'tan. Çok iyi oldu bu galibiyet. Altı puanlık maç desek yeri. Tam ümitsizliğe düştüğümüz anda gelen bu deplasman galibiyetleri ister istemez umutları yeniden yeşertiyor. Gelecek hafta içeride ne yapıp edip Hacettepe'yi yenmeliyiz.

10 yorum:

Adnan ENGİN dedi ki...

Kocaeli-Dardanel maçını tirbünden izledim. Dardanel'in fiziki üstünlüğü, topa sahip olma becerileri ve organizasyonlardaki uyumları üstün yanlarıydı. Özellikle savunmadaki futbolcular görevlerini daha iyi yaptılar. Sanırım Dardanel'in özgüven sorunu var. Kocaeli'ye karşı ilk dakikadan itibaren atak ve kendilerine güvenerek oynadıkları oyunu diğer takımlara karşı da oynayabilseler çok daha başarılı sonuçlar alacaklardır.

Bu arada Dardaneli kendi evinde başarılı sonuçlar alamasına, seyircinin yeterince destek vermemesinin etkisi var mıdır, bilmiyorum. Son sırada yer alan Kocaeli'ye tirbünleri dolduran seyircisinin maç boyunca müthiş desteği görülmeye değerdi.

L'imperatore dedi ki...

kocaelinin dolu tribünleri kocaelili futbolcuları negatif yönde etkileyebilir çanakkalede de aynı durum buca ve konya maçları için geçrli. genç futbolcular aşırı baskıya dayanamıyor galiba..

umit dedi ki...

dardanelin etkili oyundan anladığı 3 yada 4 kişi ile oynamaksa evet çok etkili oldular kalan altı oyuncuları hiç yarı sahalarını terk etmediler çünkü bunun nedeni de körfezin oyun oynamasına izin vermemekti, bizim hatamızda dardanelin bu oyununu görüp önlem almamak oldu, ve yanlış oyuncu seçimi tabii ki ahmet ile forvette başlanmsaı yanlış olduğu kadar onu oyundan alıp forvette uğur ile devam etmek daha büyük bir yanlıştı, kanattan sıfıra inip caza sahasına yerden orta yapmalıydık, ama inadına uzun ve rakip yarı sahada çapraz derinlemesine oynadık doksan dakika neyse dardanele hayırlı olsun üç puan, hak ettiler çünkü, taraftarı beğenmese de hocaları bu işi biliyor sabretsinler

Alper dedi ki...

http://hertelden.gunduztarifesi.org/2009/10/piranalarla-ton-balklarnn-mac.html

L'imperatore dedi ki...

senin o ton ton dediğin takımın hiç bir desteği yok. senin pirana dediğin kulübe de destek hep vardı. ama akıl yoktu. bir düş bir in bunun tek açıklanabilir sebebi olur akılsızlık. sonra 2-0 'dan korner olmamış falan filan bunu yzarsın. ton ton ton dediğin takım öncelikle Çanakkale şehrinin takımıdır. bilip bilmeden böyle saçma sapan bir yazı yazmak da ne kadar doğru bilemiyorum..

L'imperatore dedi ki...

ayrıca o yaş ortalamalı gençler zorunluluktan oynuyor. çanakkale'de ise isteyerek oynatılıyor. bu liglerde en son hakem desteği görecek takım Çanakkale'dir. hadi bunu hakemle kaybettiniz kardeşim bu zamana kadar hep hakem mi kötüydü. geçen sene düştüğünüzde de mi ??

Alper dedi ki...

Birincisi: Oradaki ton ton olayı sadece bir benzetme, küçük görme falan yok. Yanlış anlaşılmasın.

2-0'dayken verilmeyen tek şey korner olsa canınız sağ olsun derim. Ama golümüz yendi.

Ayrıca "bilip bilmeden" diyenlerden daha iyi bilirim ligleri. Siz önce adınıza sahip çıkıp sermayeye kurban vermeseydiniz. Bir de maça gelseydiniz tabi... Beş kişilik rakip tribün olunca pek zevkli olmuyor maçlar.

muzorta dedi ki...

öncelikle kocaeli şehrinin nüfusu kaç çanakkale şehrinin nüfusu kaç taraftar konusuna hiç girme istersen ortalamaya alsak çanakkale taraftarı daha fazla çıkar..
ligi çok iyi biliyormuşsun ya tamam öyle kabul edelim yazın çelişkilerle dolu ama maalesef
hem gençlerin önü kapanıyor demişsin hem de serdar topraktepenin olmayışından bahsetmişsin..
kontra atak dediğin ani olmaz zaten kontra atak ın tanımı odur ani atak :)
dardanel meselesine gelince
inanın sizin gibi devletten milletvekillerinden destek göreceğimize çanakkale dardanelspor ismi daha iyi
selamlar..

Alper dedi ki...

Selam ve sevgiyle.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum: Eskiden(10 yıl evvel?) olmuş olabilir mamafih Kocaelispor'a destek veren kimse yok. Milletvekili, bakan, sanayici, çöpçü bile yok çöpçü!

Yoksa deli miyiz lisans parasını ödemeyelim?

Bir not da şu: Orada gençlerin önünü kapamayalım dememin sebebi hakemlerin onur kırıcı kararları ve buna bağlı şevk azalmasıdır kastım. Serdar'sız, Ahmet Dursun'suz, Cem Sinan'sız bu takım hiç bunu herkes biliyor. O çocuklar da biliyorlar ama elden ne gelir, "çıkmıyoruz" deme şansları yok. Aksine çıktıkları sürece şanslarını kullanmaya çalışıyorlar.

Ve yanlış da anlaşılmasın; Çanakkale'yi çok severim. Takımını da keza... Anadolu takımı forma koleksiyonumun baş köşesindedir çubuklusu. Ve yazıda da belirttim. Çok iyi oynadınız. Tebrik ediyorum.

umit dedi ki...

yaptığınız yorumlarla ligi sallamış türkiye kupasını iki defa almış bir camiayı bu denli küçük düşürmeye hakkınız yok,

şimdiki durumumuz için yorum yapacak, çıkış arayacakların sırt dönmüş olması görmek istememesi bizi bu hale iten nedenlerin başındadır,

vakıf arazilerini eline geçiremeyen bir belediye başkanının hırsına yenik düşüp bana artık kocaelispor'dan bahsetmeyin dediği bir ortamda,

gerçektende iyi bir yerdeyiz, bu şartlar da ligde mücadele etmemiz bile bir büyüklük göstergesidir,

herkes yerini ve yorumunu bilecek,

"altın çamura düşmeyle değerinden kaybetmez."

saygılarımla...