22 Ekim 2009 Perşembe

Bank Asya'da 9 Hafta Sonunda Dikkat Çekenler

Oğuz Dağlaroğlu : Kartalspor'un başarısındaki en büyük paylardan biri ona ait. Tecrübesini çok iyi yansıttı. 9 hafta sonunda sadece 6 gol yedi. Kartal'ın 5. olmasını sağlayan attığı gol sayısı değil yediği gol sayısı. Örneğin Kartal'la aynı puan olan Bucaspor 20 gol atarken Kartal'ın gol sayısı 10. Bu da demek oluyor ki Oğuz çok iyi bir sezon çıkarıyor.

Elionar Ribeiro : Çaykur Rize'nin gol yükü. Rize'nin diğer forvetleri Kenan Özer, Çağrı Yarkın ve Özgürcan Özcan'ın gol sayısı 6. Ribeiro'nun da 6. Bank Asya için fazla bir futbolcu açıkcası. Rakipler için her zaman dikkat edilmesi gereken bir futbolcu Brezilyalı.

Kılıçarslan Kopuz : Deneyimli kaleciler için Bank Asya çok uygun. Kartalspor'a nazaran daha iyi bir takım olduğu için Oğuz'u daha önce yazdım ama Kılıçarslan ligin en az gol yiyeni. Sadece 5 gol.

Kaue Da Silva : Çanakkale'de oynanan maçta Konyaspor hiçbir şey yapmıyorken frikik olmuştu. Ve golünü attı. Çok iyi kullandığı frikiklerle Konyaspor'a zor anlarda çok yardım etti. Sol ayağını çok iyi kullanıyor. Büyük bir ihtimal seneye Konyaspor Süper Lig'e geri dönecek o da yeteneklerini Süper Lig'de sergilemeye devam edecek.

Mehmet Batdal : Dev cüssesine rağmen top tekniği çok güzel. 7 golü var. Bucaspor'un herşeyi. Devre arasında başka bir takıma giderse Bucaspor bu başarılı günlerini çok arar. Ya devre arası ya sezon sonu bilemem ama gideceği kesin.

Yasin Avcı : Altay'dan transfer olan Yasin Avcı çok kritik gollere imza atmayı başardı. Orta saha olmasına rağmen 5 golü olması tesadüf değil. Çok etkili ve hırslı bir futbolcu.

Hiç yorum yok: