23 Şubat 2010 Salı

Nasıl Ligde Kalır Bu Takım


İlk yarı sonunda ilk altı için heyecanlanmıştık fakat bunun çok zor olduğunu söylemiştik. Çok zor demiştik ama bu kadar kötü durumu da hiç tahmin edemezdik. Küme düşme adayları arasındayız maalesef şuanda. Tek şansımız küme düşmeyi adayı çok takımın olması. Bu takımın fikstürü bu. Nasıl ligde kalabilir Çanakkale Dardanelspor. Bir bakalım ;

Üç düşme potasındakş takımla evimizde oynayacağız. Samsunspor, Kocaelispor ve Mersin. Kocaeli ve Mersin maçlarından mutlak üç puan almalıyız. Samsunspor'dan da en az bir puan alınmalı. Boluspor ile de Çanakkale'de karşılaşacağız. Boluspor deplasmanda iyi bir takım değil. Fakat ilk altı şansları var olduğundan ne yapacakları belli olmaz. Ama düşmek istemiyorsak o maçtan da en az bir puan şart. Altay maçı zor maç olur. Altay o haftalar da ilk altıyı garantilerse alabiliriz. Fakat durumu kritik olursa çok zor maç olur. Beş iç saha maçımızdan en az 10 puanla çıkmalıyız.

Deplasmanda iyi deniliyordu takımımız. Fakat o özellikte artık maalesef yok. İç saha puanımız geçti dış saha puanını. Giresunspor ve Adanaspor maçları çok zor. İki deplasmandan toplam bir puan alsak fena değil. Hacettepe ve Gaziantep Bld. maçlarından en az birini mutlaka kazanmalıyız. Ki bence kazanacağız. İnanıyorum. Karşıyaka deplasmanına bu hafta gidiyoruz. Bence Karşıyaka abartılacak bir takım değil. Gaziantep Bld geldi yendi. Erciyes de elinden kaçırdı. Korkmadan çıkmalıyız artık bu maça. Kaybedecek ne var ki artık. Rize ve Karşıyaka deplasmanlarından birinden de puan almalıyız. Bu şart.

En az on beş puan toplamalıyız. Takım maalesef moralsiz durumda. Atahan'ın satılması, Koray'ın sakatlanması, İsmail'in sakatlanması, yeni alınan forvetin hala oynamış olmaması, kaleci transferinin biraz geç kalması. Bu nedenler takımın neden bu halde olduğunu açıklar herhalde. Daha çok var tabii ki. Allah yardımcımız olsun. Çok bekledik gelmek için umarım veda etmeyiz.

Hiç yorum yok: