31 Temmuz 2009 Cuma

İnciler #2

* "Çılgınca bişey bu, Beatles'tan biri olmak gibi. Herkes bağırıyor." Dimitar Berbatov Manu'nun harika uzak doğu turunda büyülenmiş görünüyor.
* " John Terry'i sevmiyorum. Hoş gözleri var ve o bir ağlayan Bebek." John Terry'i Manchester City'de görmek istemeyen City taraftarı.* " Haberleri duyduğumda günlerden 1 Nisan mı diye düşündüm. " Harry Redknapp'ın Sven Goran Eriksson Notts County takımına gelmesine tepkisi.

* Yok yok olmayacak. Foubolda herşey mümkün, bana böyle dediler. Ama Premier Lig gittikçe uzaklaşıyor, yakında Mars'ta oynayacaklar." Peterborough futbol direktörü Barry Fry da Eriksson'a şaşırmış.
* "Milan, Barcelona ya da Real'in benle imzalamaması benim hatam değil." Emmanuel Adebayor Arsenali bırakıp City'e gitmesinin sebebi olarak Arsenal'in kendisine karşı cephe almasını belirtiyor.

* "Bütün oyuncular sabahın 6 buçuğunda sis bombaları ile uyandırıldılar, çok eğlenceliydi. Ardından iki pitbull boynu kaadar bir boyuna sahip kondüsyoner tarafından asker gibi koşturuldular." Cheltenham menejeri Martin Allen oyuncularının ilk antrenman gününe ordudaymış gibi çıkmalarından gülerek bahsediyor.

* "Günün sonunda üç puanı aldık." Dc United'lı oyuncunun Jaime Moreno bir turnuvanın yarı finalinde kazandıkları zafer hakkında konuşuyor.
*"Bence Ronaldo ikinci yarıda daha iyi oynadı." Jerzy Dudek Ronaldo'nun sahneye ilk çıktığı ve devre arasında oyundan alındığı Shamrock Rovers maçından sonra konuşuyor.

Hiç yorum yok: