6 Ocak 2010 Çarşamba

L'Imperatore'un Gözünden # 1


Efes Cup'ın olmadığı, transferin az olduğu bir devre arası geçiriyoruz. Tüm kulüpler arayışta hala. Beşiktaş'ın gönderilmeye aday bazı futbolcuları da rahatladı. Bir aydır gündemi meşgul ediyordu Delgado konusu. Delgado dönmeyince Tabata, Tello, Bobo hepsi rahatladı. Beşiktaşlıları da bazı kötü düşünceler sardı. Ya Bobo gönderilme korkusuyla son haftalar iyi oynadıysa. Bu düşüncelerle yeni sezona girecek Beşiktaş. Bir de bugün duyduk ki Necip'in kıymeti bilinmeye başlanmış. Ne mutlu. İnşallah -en azından- ilk 18'de görürürüz sıklıkla onu. Kendi madenini işlemeli artık Beşiktaş geç olmadan.

Çanakkale'den döndüm ki haberler arkamdan gelmeye başladı. Atahan'a sordum niye gönderildin diye. Ortada hiç bir şey yok, Buğra geldi diye gönderilmiş olabilirim dedi. Sebeplerden biri budur. Fakat bu sebep de dahil olmak üzere hepsi saçmadır. Bu sene hiç şikayetimizin olmadığı ender futbolculardan biriydi Atahan. Mücadelesini, hırsını ancak canlı izleyerek anlardınız. Sadece hırs yeter mi derseniz. Bazı oyuncular sadece hırslıdır ama Atahan öyle de değildi. Tam bir takım oyuncusuydu. Bizden daha iyi bir takımda forma giyebilecek bir oyuncu. Büyük ihtimalle de öyle olacak. Kendisine başarılar dileriz. Az ama öz formamızı terlettiği için.

Bursa'da gündem Sercan Yıldırım. Herkesin önceden yanında yer aldığı Sercan için durumlar biraz değişmiş durumda. Kaptan Ömer Erdoğan, Sercan'a uyarıda bulunmuş. Bir karar vermeli demiş. Pek de haksız değil. Bundan sonra Bursa'da iyi oynayamadığı her maç sonrası karşısında taraftarlarını bulabilir.

Four Four Two'da bu ay yer almamız bizler için çok sevindirici. Kısa zamanda bir hayli yol aldık. Destekler çoğaldıkça daha iyi şeyler ortaya çıkacağından da eminim. Bize yorumlarıyla desteği esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım.

Burak SAĞLAM;

1 yorum:

Adnan ENGİN dedi ki...

Sevgili L'imperatore, LuckySlevin ve Muzorta
Yazılarınızı Blog kurulduğu günden beri izlerim. Yazdığınız yorumlar spor gazetelerindeki yorum ve analizlerden bile daha güzel ve en önemlisi de özgün. Bu çizginizle devam edin, gerisi kendiliğinden gelecektir. Bu arada derslerinizi ve işlerinizi ihmal etmeyin : )
BAŞARILAR...